Родичі російської співачки та актриси Юлії Началовой розповіли про її поточний стан. Про це передає Clutch.

Як відомо, 11 березня відома російська співачка Юлія Началова була екстрено госпіталізована. Важкий стан співачки був викликаний різким стрибком рівня цукру в крові, а також загостренням хронічної подагри.

Менеджер Началової, Ганна Ісаєва, заявила, що насправді історію сильно роздули ЗМІ. Нібито, Началова просто стерла ноги під час зйомок кліпу, і зараз відпочиває в Римі.

Тим не менш, нещодавно з'явилася інформація про те, що стан Юлії різко погіршився і у співачки почався набряк мозку. Російські журналісти поспілкувалися з близькими співачки і запитали, як же вона відчуває себе насправді.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тільки що зв'язувалася з батьками Юлії, але вони мені повідомили, що нічого такого, про що зараз пишуть ЗМІ (набряк мозку, – прим. ред.), – немає", – прокоментувала менеджер Началової.

Раніше повідомлялося, що останнім часом здоров'я Юлії Началової все більше хвилює громадськість, тому журналісти миттю прирівняли співачку до Жанни Фріске, приписавши їй набряк і пухлину мозку.

Насправді набрякли у Началової легені, і це ускладнилося двосторонньою пневмонією. Ось, чому артистка знаходиться на ШВЛ.

Співачка досі підключена до апарату і стан її вкрай складний. Протягом багатьох років медична карта Юлії поповнювалася новими захворюваннями, які у взаємодії давали старт серйозним наслідкам і діагнозами. Госпіталізація знадобилася після незначної рани, коли через хворобу почався абсцес, і висока температура трималася дуже довго.

Нагадаємо, ситуація навколо стану відомого російського пародиста Олександра Пєскова серйозно загострилася - з'явилася інформація лікарів про серйозну хворобу артиста.

Раніше Знай.uа повідомляв, 37-річна російська співачка, актриса і телеведуча Юлія Началова через серйозну хворобу стрімко втрачає волосся.

Також Знай.uа писав, стало відомо, що помер колишній чоловік знаменитої української співачки Лоліти Мілявської.