Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото зі стильної фотосесії.

На фотографії, яка з'явилася в записі Кості, він постав на огляд публіки в стильному образі. Для фотосесії Melovin надів чорні укорочені брюки, чорний светр, і чорні черевики. При цьому на ньому також сіро-срібляста курточка зі зміїним принтом. Костянтин як би несміливо визирає з-за стіни, наче боїться підійти ближче.

Як усі помітили, співак кардинально змінив імідж, і це не тільки про зачіску і колір очей. Навіть його образ змінився, і схоже, не тільки образ. Хоча, можливо, таке перевтілення було задумано тільки для фотосесії, і в житті Костя залишився колишнім. Зазначимо, що раніше на сторінці Кості з'явилися й інші фотографії з цієї трохи похмурої, але атмосферної фотосесії. Така публікація не залишилася без уваги фоловерів. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотосесію співака.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Цікаве фото. Супер!", "Ти все-одно красивий", "Коли я побачила цю фотку, мені прийшло в голову, що ти хочеш сказати: ку-ку", "Як завжди, прекрасний", "Мел, у тебе все в порядку? Ти на себе не схожий, навіть опис ніякий не написав і не редагував? В житті все добре?", "Ця фотосесія неймовірна", "Це фото несе глибокий філософський зміст", "Тобі вже дуже запала в душу ця фотосесія, в принципі, як і нам", "Мел, це шикарно, просто немає слів", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Melovin розповів про власні політичні амбіції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.