Дан Балан і Монатік в черговий раз захопили своїх фанатів на шоу "Голос країни". У соціальні мережі виклали кадри з бекстейджа шоу, на яких можна побачити, як розважаються судді шоу перервах між зйомками.

На відео видно, що артисти схрещують шпаги за лаштунками.

"Я затримаю їх, Д'Артаньян" - говорить Балан.

" Я Атос, невже не видно?" - жартує Монатік, чим викликає сміх присутніх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шанувальники вже щосили коментують ці кадри:
"Та хто ж виграє?", "Улюблені", "Оооу Як все Супер - Пупер КРУТО !!) Я вже дуже хочу подивитися", "О, Діма, ви лівша)?", "Ахахахаха круто. Душа вимагає танців", "Діма, наступний випуск буде з новим складом тренерів, Дана вже ліквідували?)".

Дан Балан

Монатік також виклав відео у себе в соцільних мережах з інтригуючою підписом: "Етап Бої закінчено! Було жорстко, цікаво, емоційно, загалом, самі все побачите в шоу. Вдячний Dan Balan за те, що навчив новому напрямку танцю #ШпагаДансБаланс!"

Найвідданіші фанати вже встигли змонтувати веселе відео з суддями шоу, які зайняли бойові стійки.

Крайній випуск запам'ятався не тільки боями Монатіка і Балана, а так само - танцем Тіни Кароль з Даном.

Під час виступів на одному з "вокальних боїв" молдавський виконавець запросив Тіну на танець, чим сильно збив її з пантелику. Адже після танцю співачка не змогла зібратися з думками і прокоментувати виступ.

"Балан відволікав, я не насолодилася співом, не змогла розчути" - сказала Кароль і навіть жартома попросила її пересадити.

Нагадаємо, що дикий поцілунок Дана Балана увігнав в шок Тіну Кароль.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Тіна Кароль позбавила фанатів сну в новій фотосесії.

Також, портал Знай.ua писав, що Дан Балан розповів про стосунки з Тіною Кароль.