Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість випустила новий кліп на пісню "Playmate" і похвалилася одним з дуже пікантних образів. Так, артистка позувала в відвертому боді-корсеті, суцільно всипаному чорними намистинами, і засвітила розкішні сідниці.

"Бекстейдж #Playmate", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери не приховали захвату: "Пожежа! 🔥 таке не законно!", "Дашуля ну яка ж ти Розкішнааааа💣💣💣💣💣 ну очей не відірвати👏👏👏👏я балдію дивлячись на тебе!", "Яка нестерпно прекрасна...❤️😍😍🙌🔥🔥", "Аж екран нагрівся 🔥", "Попа агонь 😊".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.