Відомий музикант і суддя шоу “Голос країни” Дан Балан продовжує залицятися до популярної української виконавиці та своєї колеги Тіни Кароль під час ефірів вокального шоу.

У неділю, 17 березня, артист запросив її на перший спільний танець і присвятив Тіні виступ учасників своєї команди.

Зіркові тренери романтично танцювали під мікс композицій 90-х “Батарейка” і Shape of my heart у виконанні Гіоргі Дарахвелидзе, Софії Шафір і Семюеля Гріллі.

Під час танцю ще один суддя проекту Монатік помітив легкий флірт між Даном і Тіною і кумедно показав, що між його колегами спалахнули особливі почуття.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

По завершенню композиції Кароль сором'язливо зізналася, що не в змозі коментувати виступ учасників, оскільки її відволікали. Зірковий тренер з гумором попросила посадити її за "останню парту", чим викликала сміх у залі.

"Балан відволікав, я не насолодилася співом, не змогла почути. Можливо, таке поєднання пісень недостатньо дало вам можливість розкритися". Тіна Кароль

Нагадаємо, що Дан Балан і Монатік в черговий раз захопили своїх фанатів на шоу "Голос країни". У соціальні мережі виклали кадри з бекстейджа шоу, на яких можна побачити, як розважаються судді шоу перервах між зйомками.

Монатік також виклав відео у себе в соцільних мережах з інтригуючою підписом: "Етап Бої закінчено! Було жорстко, цікаво, емоційно, загалом, самі все побачите в шоу. Вдячний Dan Balan за те, що навчив новому напрямку танцю #ШпагаДансБаланс!"

Монатік: фотосессія
Монатік: фотосессія

Раніше портал писав, що популярна українська виконавиця Тіна Кароль продовжує радувати свою армію шанувальників у соцмережах новенькими спокусливими фото з яскравих фотосетів. Так, нещодавня фотосесія вельми сподобалася фанатам, автором якої став фотограф Антон Кулаковський.

На знімку Кароль позує в облягаючому корсеті небесного кольору з глибоким декольте і блискучими каменями з колекції бренду artemklinchuk. Образ співачки завершує картатий жакет від Gasanova і сережки з масивними перлинами.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Тіна Кароль позбавила фанатів сну в новій фотосесії.