Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу Надя опублікувала в мережі відео свого виступу з Дмитром Монатіком на сцені пісенного шоу "Голос країни".

Як відомо, в минулому році Дорофєєва, яка співає в групі "Время и Стекло" записала спільний з Монатіком трек "Глубоко". Незабаром артисти презентували гаряченький кліп на цю композицію, який знімався на Лазурному березі. А на відео, яке Надя тепер опублікувала у своєму Instagram вони з Дмитром співають цю пісню на сцені "Голосу країни", де Monatik є зірковим наставникам учасників.

Так, на сцену Надя Дорофєєва вийшла з розпущеним волоссям в широких синіх джинсах і білій блузі-сорочці оригінального фасону. Дмитро Монатік з'явився на шоу в сірому картатому костюмі з червоною водолазкою під піджаком. За словами Наді, своїм виступом вони з Монатіком розряджали обстановку.

У підписі до фото Надя Дорофєєва написала: "Так ми з @monatik_official трохи розрядили обстановку на @goloskrainy_official. Ну а взагалі, я бажаю всім, а особливо команді @realpotap – терпіння, сил і менше нервів! Дімочка, з тобою виступати – одне задоволення!". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове відео. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, але деякі помітили іскру між Дорофєєвою та Монатіком.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Як завжди на стилі!", "Розумники, дуже класно танцювали", "Це найкраще, що я бачила", "Молодці! Заслуговуєте склянку латте!", "Глибоко в твоїх очах", "Дивитися на твої виступи – одне задоволення", "Видно, що забула танець, але викрутилися", "Це було шикарно", "Надя, за вами спостерігати одне задоволення", "Танцюєш шикарно, краще Монатіка", "Я бачу небезпеку, і це чудово", "Неймовірний лук! Де таку сорочку можна дістати?", "Це було шикарно", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.