Актори студії "Квартал 95" не люблять виносити на публіку своє особисте. На сцені вони відкриті і відверті, часто жартують про сімейне життя, змушуючи нас уявляти, які ж вони вдома насправді. Нещодавно учасниця "Кварталу", яка увійшла до рейтингу найуспішніших жінок України, Олена Кравець вперше показала свою половинку.

Не дивлячись на те, що гумористка не любить говорити про особисте і дуже рідко показує фото своїх рідних шанувальникам, цього разу все змінилось.

Олена Кравець з дітьми-близнятами

Чоловік знаменитої актриси "Кварталу 95" і засновниці "Жіночого кварталу" не любить з’являтися на світських заходах.

Сергій і Олена разом уже більше 15 років, але їхні стосунки ніколи не були надбанням громадськості.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Кравець з чоловіком

Знайомство відбулося ще в студентські роки на репетиціях КВН. Тоді дружба переросла в щось більше.

"Одного разу я помітила, що Сергій вже кілька днів не з’являвся на репетиціях. Напевно, захворів. Мобільних тоді не було, домашнього телефону у нього теж не було. Стоячи на зупинці, я довго вагалася, а потім сіла в тролейбус і поїхала не до себе додому, а до нього. Двері відчинила його мама, Наталія Михайлівна: "Леночко, проходь!" Я зайшла, озирнулася і зрозуміла, що в цьому будинку буду жити, – немов задзвенів внутрішній дзвіночок", – розповідає Олена.

сім'я Кравець

Дочка Маша – їх первісток, вона народилася вже в 2003 році.

Разом Олена і Сергій переїхали з Кривого Рогу до Києва, і тут їх справи йдуть чудово.

Сергій Кравець – один з креативних авторів студії "Квартал 95", цим він заробляє на життя. Має дуже нестандартне хобі – ось уже кілька років він автогонщик і досить успішний, бере участь в міжнародних змаганнях і займає призові місця.

Нагадаємо, учасниця "Квартал 95" Олена Кравець увійшла до рейтингу найуспішніших жінок України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Кравець показа дорослу доньку-красуню.

Також Знай.ua писав про те, що Олена Кравець потішила шанувальників еротичним знімком.

Дивіться: Зеленський та президентство. Клойн чи спаситель?