Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким кліпом на пісню "Лед тронулся", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка порадувала шанувальників відмінною новиною: відеоробота встигла зібрати більше 1 мільйона переглядів на Youtube. Варто відзначити, що ролик Оля вирішила присвятити дітям і навіть задіяла в ньому свою молодшу доньку Аліну.

"Вже більше мільйона переглядів кліпу "Лед тронулся" в YouTube 🔥 Ви - любов! А ми працюємо далі і активно готуємося до масштабного туру по Україні. Де чекаєте нас найбільше? ", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "пісня просто бобма🤘 мені ну дууууже подобається🤗", "Дуже сподобався кліп, ви розумниця! Нехай вам у всьому посміхається удача і відкриваються всі двері і серця", "Я теж входжу в цей мільйон 🙈👌👍😂 класна пісня і кліп! Оля взагалі 🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍👍", "Я думаю Вас скрізь чекають. І в селах і в містах❤️🌞", "Королеву ночі, завжди чекають у будь-якому місті!!))".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.