Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила кадр з недавньої фотосесії, позуючи у вбранні з 90-х: лакованому смарагдовому плащі, чорних вінілових лосинах і черевиках на підборах. Також артистка кардинально змінила колір і довжину волосся, перетворившись з руденької з довгим волоссям в красуню з рожевим каре.

"Вирішила змінити фото :)))) добраніч :)", - лаконічно підписала Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "😍😍😍така сексі👍💜💜", "Мальвіна втомилася❤️", "Боти бомба , лук бомба .", "😍😍😍🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.