Святослав Вакарчук розповів, як відноситься до кандидата у президенти Володимира Зеленського, пише Politeka. За словами Вакарчука, ставлення до тих чи інших кандидатів у президенти – це питання виключно до виборців.

Журналісти вияснили у Святослава Вакарчука його ставлення до кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

"Коли ви бачили свіжу соціологію, то не задумувалися, що це фактично частина ваших потенційних голосів, і тим, що ви не пішли в політику, фактично допомагаєте Зеленському?", - спитали у Вакарчука.

На це співак відповів:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Моя задача зробити так, щоб виборець зробив свій вибір максимально відповідально і виважено. Ставлення до тих чи інших кандидатів у президенти – це питання до виборців".

Святослав Вакарчук зізнався українцям про "можливу співпрацю" з кандидатом Зеленським. Оскільки зараз ширяться чутки про те, що Зеленський пропонував об’єднатись зусиллями і спільно з Вакарчуком піти на вибори.

На це Вакарчук заявив, що не спілкувався вже декілька років з Зеленським і про співпрацю не було жодної мови.

Варто зазначити, що популярний виконавець та лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук сказав, що думає про отримання Православною церквою України (ПЦУ) Томосу про автокефалію у соціальній мережі. Такий допис він опублікував на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

“Отримання Православною церквою України Томосу про автокефалію – історична подія, яка матиме далекосяжні наслідки для всіх українців: православних, християн інших конфесій, які сповідують інші релігії або атеїстів. Дорога до справжньої незалежності довга. Але ми йдемо по ній вперед!” – йдеться у повідомленні Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, Фреймут набралася хоробрості піти на чай до Вакарчука: в піжамі, з нечищеними зубами і босоніж.