Популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим концертом в Астані, Казахстан. Так, артистка виступала в одному з відомих нічних клубів, вийшовши на сцену лише в колготках у сіточку, білій блузці, корсеті і масивному взутті на підборах.

"@ zaza.astana це була дивовижна ніч ❤️ Спасибі 🙌", - лаконічно підписала MARUV. Фолловери залишилися в захваті: "Та ти королева 👑 ваще 😘", "Ви шикарна і сексуальна! Захоплююся", "Нескінченні ноги . Красуня", "Як завжди, Богиня!😍😍😍", "Як же ця дівчина мене чіпляє! 😈", "👈Кожна фотка заворожує 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.