Відома українська співачка Софія Ротару сильно змінилася після виписки з лікарні. Про це передає Clutch.

71-річна артистка Софія Ротару останнім часом перестала з'являтися на публіці. Хвороба сильно вдарила по легендарній співачці, і вона перестала давати концерти, з'являтися на заходах і спілкуватися з журналістами. Однак, нещодавно папараці вдалося сфотографувати Ротару на вулиці. У схудній і постарілій жінці фанати насилу впізнали улюблену зірку.

Як відомо, Софія Ротару потрапила в лікарню в кінці літа. Її здоров'я сильно турбувало лікарів, тому навіть після виписки зірка вкрай рідко виходила в світ. Щоб її не впізнали, на вулиці співачка завжди носить великі сонцезахисні окуляри, покриває голову хусткою і рідко усміхається.

Софія Михайлівна встигла по-філософськи прокоментувати свою зовнішність: "В житті всяке буває. Час не обдуриш".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники лише з жахом уявляють, через що довелося пройти улюбленій артистці, якщо вона так різко постаріла. Всі хочуть сподіватися, що Ротару ще відновиться, і повернеться на сцену такою ж квітучою, як і була.

Раніше повідомлялося, що мало хто знає, що українська співачка Sonya Kay насправді доводиться племінницею Софії Ротару, і навіть отримала ім'я на честь зіркової родички. Виданню ТСН Соня розповіла, чому не виступає під знаменитим прізвищем.

За словами дівчини, у неї і у зіркової тітки – абсолютно різний стиль, і хоча Соня дуже любить свою родичку, хотіла б бути самодостатньою зіркою, щоб її сприймали як окрему творчу одиницю, а не як родичку Софії Ротару. Адже якщо б Соня виступала під справжнім ім'ям, на естраді стався б казус – її б просто плутали з легендарною "Хуторянкою".

Нагадаємо, внучка Софії Ротару слідом за бабусею перевтілилася в циганку.

Раніше Знай.uа повідомляв, внучка Ротару вразила мережа красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Також Знай.uа писав, Софія Ротару кинула хороми в Криму.