Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула порадував своїх шанувальників милою фотографією, на якій грає з донькою Соломією. Знімок опубліковано на офіційній Instagram-сторінці шоумена.

Так, на фото Сергій катає маленьку Соломію на руках, ніби вона "літає".

"Ми з Солькою радіємо приходу справжньої весни в столиці! +16 це вам не тицьки-пицьки! Полетіли!!!" — написав Притула під фотографією.

Варто відзначити, що фанати були приємно здивовані такому знімку з донькою кумира. Багато людей написало компліменти в коментарях про те, який Притула хороший і турботливий батько.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"М'якої посадки, Соломійко", "Тато Сергій з донькою. Таке тепле фото", "Мабуть, це найкраще фото на сьогодні в Instagram", "Вам дуже личить бути батьком принцеси", "Супер-тато", "У вас така гарна принцеса", — відзначили підписники.

Раніше ми писали про те, що недавно проходили зйомки проморолику для осінньої прем'єри – ігрового проекту "Діти проти зірок" на Новому каналі. Ведучим шоу буде Сергій Притула. На знімальний майданчик він приїхав разом із сином.

Згідно зі сценарієм, 10-річний син ведучого вчить зіркового тата, як правильно розмовляти з дітьми, щоб бути серед них "своїм". У відповідь на навчання молодіжного сленгу, Сергій дав Дмитру кілька майстер-класів, як поводити себе в кадрі. А ще порадив слухатися режисера і довіряти власному баченню.

Нагадаємо, що Сергій Притула несподівано звернувся до своїх шанувальників. Він розкритикував своїх прихильників через часті політичні баталії на його сторінці під будь-якою з публікацій.

Як повідомляв портал Знай.иа, ведучий нацвідбору на "Євробачення 2019" Сергій Притула розповів шокуючі подробиці нацвідбору на "Євробачення 2019". За словами ведучого, деякі продюсери ставили дивні умови.

Також портал Знай.иа писав, що популярний телеведучий Сергій Притула звернувся до українців з емоційною промовою, а також закликав їх задуматися про майбутні президентські вибори в Україні.