Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що скоро повернеться в Україну і візьме участь у новому проекті.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував нове фото, на якому постав на огляд публіки в стильному образі. Для фотосесії завидний наречений одягнув сині джинси, піджак з жилеткою та світлу сорочку. Макацарія позує з руками в кишенях десь під мостом біля води. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Києві, хоча зараз Іраклі, судячи з усього, знаходиться в Грузії.

У підписі до фотографії Іраклі Макацарія заінтригував фанатів новим проектом. "Вже зовсім скоро я повертаюся в Київ для зйомок нового проекту. Обіцяю, що це буде цікаво. #maqatsa #ираклимакацария #iraklimakatsaria #georgia", - написав співак у підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Одним його образ сподобався, вони засипають шоумена компліментами в коментарях. Але деякі дівчата помітили, що Макацарія змінився, і запитують, чи все з ним добре. Інші ж заінтриговані проектом і просять Іраклі розповісти подробиці.

"Дуже хороший хлопець", "Що за проект? Я там теж хочу брати участь з тобою", "Дуже рада за тебе. Ти найкращий. Удачі тобі", "Як здорово! Чекаємо", "Скільки ж інтриги у погляді", "Як хочеться побачити тебе", "Прекрасна новина!", "Буду чекати", "Та ви в хорошій формі, відпочивши і набравши позитиву, вдячна вам за все", "Завжди раді таким гостям! Ви дуже приємний і розумний чоловік. Успіхів вам у всьому", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" зізнався, що думає про українських дівчат.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.