Телеведуча Маша Єфросиніна вміє дивувати шанувальників і не лише творчими здобутками, а й цікавими світлинами, в тому числі і досить пікантними.

Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчого та особистого життя. Цього разу телезірка затьмарила мережу сміливим фото, на якому позує з чоловіком.

На фотографії, яка з'явилася в блозі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в пікантній позі разом з чоловіком.

Як видно з кадру, пара знаходиться десь в теплих краях, адже на тлі видніються пальми і море. Телеведуча постала на фото в накинутому на голе тіло пляжному халаті. Маша задерла довгу ногу, висадивши її на плечі коханого чоловіка і обвила руками шию Тимура Хромаєва. Чоловік в свою чергу обійняв дружину за талію.

При чому Маша добре продумала всю експозицію. Халат бірюзового кольору, такого ж кольору шорти Тимура, чорний капелюшок на голові Єфросиніної і голий торс Хромаєва - все це на тлі зелені, золотого піску та бірюзової води створює чарівну картинку, присмачену пікантністю пози.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна написала:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Світ двох повинен належати лише їм двом ..."

Шанувальники Марії не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в її профілі. Більшості пікантний кадр сподобався, і вони засипали Єфросиніну компліментами в коментарях. А от дехто порадив їй бути скромнішою.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала найгарячіші моменти інтерв'ю з Астаф'євою: про табу в сексі і материнство.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна похвалилася чудовою фігурою

Також Знай.ua писав, Маша Єфросиніна поділилась секретом розкішного волосся