Відомий артист, телеведучий і блогер Володимир Дантес, який є чоловіком популярної співачки Наді Дорофєєвої відверто розповів про сімейне життя. Вова дуже любить дружину, але, як і в кожній родині, у них з Надею бувають сварки. Про ревнощі у відносинах з Надею Володимир Дантес розповів у програмі "Зе Інтерв'юер", новий випуск якої з'явився на однойменному YouTube-каналі.

Вова Дантес, серед іншого, зазначив, що він абсолютно не ревнивий чоловік. За словами шоумена, у нього геть відсутнє почуття ревнощів. А вся справа в тому, що вони з Надею дуже люблять один одного, і через це ні до нього, ні до неї ніхто не клеїться. "Зрозуміло, що їй пишуть, навіть відправляють фото інтимного характеру. Але їй не дарують ні машини, ні квартири, як іншим дівчаткам. Коли їй хтось хотів подарувати iPhone. Вона мені відразу зателефонувала і розповіла. Це ж людина-наївність", - зізнався ведучий.

За словами Дантеса, Надя взагалі не вміє постояти за себе і просто впадає в ступор в таких ситуаціях. Так, наприклад, Вова розповів, що одного разу вони були в кінотеатрі, і до Дорофєєвої підійшов якийсь незнайомий чоловік. Він запропонував співачці піти з ним, але вона просто завмерла і нічого не змогла відповісти. "Я сказав хлопцеві: "Давай, підемо зі мною". Він не захотів, він просто пішов", - згадує Вова. На відміну від Наді, Володимир сам вважає себе конфліктною людиною, яка за словом у кишеню не лізе. "Я конфліктна людина. Надя дуже переживає, коли я лаюся з кимось", - зазначив Дантес.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також в інтерв'ю Вова Дантес розповів про те, що в їхній родині теж бувають сварки, але тепер вони швидко і полюбовно миряться. Адже раніше, за словами артиста, вони могли бурхливо з'ясовувати стосунки. "Ми сваримося з Надею. Буває дуже сильно. Зараз просто розмовляємо. Раніше було бігли по кімнатах, кричали, биття посуду, ляскання дверей. Зараз – нормальна, адекватна розмова, висловили, що кого не влаштовує, помовчали, зайнялися сексом і помирилися", - розкрив деталі особистого життя шоумен.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.