Сергій Шнуров анонсував тур групи по містах Росії, при цьому заявив, що це будуть прощальні концерти. Про це 20 березня у своєму Instagram заявив фронтмен колективу Сергій Шнуров. Він допустив, що після прощального турне група може "коли-небудь" ще виступити перед публікою, але це станеться не скоро.

"Цей тур буде прощальним, от і казочці кінець", - написав співак у черговому нехитрому віршику у себе в Instagram.

Шанувальники творчості Шнурова у коментарях рвуть і мечуть: "Чо то я не догоняю!? Прощальный тур", "Серега, нужны твои песни!
Не бросай!", "Жизнь потеряла смысл Бьюсь головой об пол Сегодня Серый Шнуров На пенсию ушел", "Да бля. Я только вошла в кураж и за последние 8 лет купила билет- и на тебе, последний тур", "Сергей! Стихи класс! Обожаю Вас"!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

По ідеї, якщо Сергій не змінить свого рішення або не напише інший вірш, то "Ленінград" дасть свій останній концерт 12 жовтня в Пітері.

З 4 червня по 12 жовтня музиканти планують провести вісім концертів у Росії. Тур стартує в Калінінграді, а завершиться в Санкт-Петербурзі. Виступ в Москві відбудеться 14 червня.

Нагадаємо, Собчак і Шнуров тероризують Instagram баттлом: ображають один одного у віршах.

Раніше "Знай.uа" писав, що скандальний Шнуров прогнувся під Путіна і вступив до Думи.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що співачка MARUV після тривалих дискусій відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019.Звісно, фанати сприйняли це негативно, захищаючи артистку. Підключилися швидко і російські ЗМІ, які активно почали тиражувати нісенітниці, типу "Україна задавила талановитого артиста". Хоча це був виключно її вибір.