Стримінговий сервіс Netflix запускає у виробництво біографічний фільм про Мерилін Монро "Білявка" за мотивами відомого роману Джойса Керола Оутса "Blonde".

Зйомки фільму розпочнуться влітку 2019 року. Головну роль у стрічці про найпопулярнішу білявку всіх часів зіграє акторка кубинсько-іспанського походження Ана де Армас.

Remote file

Режисером стрічки виступив Ендрю Домініка. Що цікаво, в переліку продюсерів "засвітився" голлівудська зірка Бред Пітт.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відомо, що австралійський режисер Ендрю Домінік писав сценарій фільму про Мерилін Монро протягом декількох років і почав роботу ще до того, як були викуплені права на екранізацію книги Джойс Керол Оутс. Зйомки байопіку повинні були початися ще вісім років тому, але зірвалися через відсутність фінансування.

У 2012 році до роботи підключився Бред Пітт, який взяв на себе продюсерські функції і вже мелькала надія, що зйомки стартують в 2013 році, однаг процес знову загальмував.


Тепер же стало відомо, що справа в свої руки взяв стрімінговий сервіс Netflix і робота над "багатостраждальним" біографічним фільмом повинна розпочатися вже влітку цього року.

У цій історії не обійшлося без толерантних "проколів". Справа в тому, що на головну роль затвердили кубино-іспанську актрису Ану де Армас, відому за роллю Джой у фільмі "Той, що біжить по лезу 2049".

І хоч 30-річна дівчина відмінно справляється з труднощами акторської майстерності - зовні вона дуже далека від фатальної білявки. Користувачі у мережі неоднозначно сприйняли затвердження Ани де Армас на роль Мерилін.

Зазначимо, що на роль голлівудської зірки також претендували рудоволоса Джессіка Честейн і британка Наомі Уоттс.

Нагадаємо, світові показали невідомі знімки вагітної Мерилін Монро

Як повідомляв портал Знай.ua, речі легендарної Мерилін Монро пустили з молотка за мільйон

Також Знай.ua писав, спливли нові подробиці про смерть Мерилін Монро.