Відома російська телеведуча Лєра Кудрявцева чекає на третю дитину. Про це передає Clutch.

Як повідомляють джерела з оточення зірки, 47-річна колишня кохана Сергія Лазарєва знаходиться у цікавому стані. Стать дитини і терміни вагітності поки що залишаються невідомими.

Телеведуча не планує розповідати про власну вагітністі і буде приховувати її до останнього. Так само вона вчинила під час другої вагітності, коли публіка до останнього залишалась в невіданні.

Користувачі вважають, що в такому віці Кудрявцевій вже занадто пізно народжувати, і потрібно бути обережнішою.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Мені здається, це егоїзм. Просто взяла і завагітніла в такому віці, коли незрозуміло що може трапитися з плодом. Багато жінок дізнаються про це і відмовляються, бо розумію ризики. Кудрявцеву це походу не особливо парить", "Так не може бути. Вона така доросла вже. Не думаю, що наважилася б. Маячня якась", "Та що ви верзете взагалі?! Господи, скільки в людях зла. Чому її дитині має бути погано? Впевнена, у неї вистачило розуму проконсультуватися з лікарем. Тому залиште жовч при собі!" – обговорюють шанувальники в соціальних мережах.

Раніше повідомлялося, що скандальна російська телеведуча Лєра Кудравцева вирішила показати себе у всій красі - без макіяжу, чим викликала подив у більшості своїх підписників.

Відповідне фото Кудрявцева опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На новій фотографії телеведуча відображена в не характерному для себе "домашньому" образі. Поруч з нею стоїть коментатор і ведучий телеканалу "МатчТВ" Георгій Черданцев.

Користувачі мережі в коментарях були вражені зовнішнім виглядом Кудрявцевої без макіяжу. Деякі похвалили телеведучу за сміливість.

Нагадаємо, стало відомо, що Лєра Кудрявцева народила дитину хокеїстові Ігорю Макарову.

Раніше Знай.uа повідомляв, Регіна Тодоренко вирішила взяти інтерв'ю у Сергія Лазарєва, проте їй знадобилася допомога фанатів.

Також Знай.uа писав, українська співачка Ані Лорак показала, як їй вдалося відсвяткувати 8 Березня після розлучення.