Російську співачку Юлію Началову, яка померла 16 березня, можна було врятувати. Але артистка відмовлялася від операції, яка могла її врятувати.

Про це повідомила піар-директор співачки Анна Ісаєва в ефірі передачі "Пусть говорят". Як розповіла піарниця, Началова відмовилася ампутувати уражений палець.

"Вона не дала видалити цей палець, де розвинулася інфекція, поки ще була в свідомості. Дуже цього боялася. Важко судити, що б було, якщо б його видалили. Я іноді думаю: якби їй відразу видалили частину ноги…", – поділилася піарниця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він також додала, що про ранку, яка призвела до сепсису, вони знали задовго до госпіталізації. Коли Началова не змогла взутися перед виступом, викликали лікаря, який сказав негайно їхати до хірурга. Але сама співачка і вся її команда вважали це неприйнятним і відмовилися. Співачка тиждень просто знеболювала ногу, поки все ж таки не пішла до лікаря.

Нагадаємо, просте бажання перетворило життя Началової на трагедію: просто хотіла бути коханою.

Першого чоловіка, учасника групи "Прем'єр-міністр" Дмитра Ланського, Юлія зустріла ще у музичному училищі. Йому було 16, їй - 15. У них закуртився яскравий підлітковий роман, який закінчився шлюбом. На жаль, через три роки молоді люди розлучилися - Началовій на той момент було всього 23 роки.

Другий шлюб у Юлі був з футболістом Євгеном Алдоніним і тривав з 2006 по 2011 рік. Ці відносини були набагато більш вдумливими і усвідомленими. Пару пов'язувала швидше тепла дружба, ніж пристрасть.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий путінський "кадет" відверто зізнався у вічному коханні до Началової.

Також Знай.uа писав, що Началова передбачила свою смерть: найближчий чоловік співачки вперше заговорив. Юлія Началова передчувала свою смерть і приховувала ще одне захворювання.