Стан популярної російської співачки Юлії Началової, яка перебуває в одній з московських клінік, не погіршувався.

Цю інформацію повідомив представник артистки Ганна Ісаєва, передає ТАСС.

[quote author="Ганна Ісаєва"]"Тільки що зв'язувалася з батьками Юлії, але вони мені повідомили, що нічого такого, про що зараз пишуть ЗМІ

Юлія Началова

Також відзначимо, що Ісаєва повідомляла, що співачка перебуває в одній зі столичних клінік. Началовій різко стало зле, лікарі оцінювали її стан як важкий. Артистку ввели в стан штучної коми. Діагноз представник співачки не називала. Началова знаходиться в реанімації і підключена до апарату штучної вентиляції легенів, так як "легені не справляються".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Юлія Началова - російська співачка і телеведуча. Відома за композиціями "Герой не мого роману", "Між мною і тобою", "Цветик-семицветик" та ін.

Юлія Началова

Нагадаємо, рідні російської співачки та актриси Юлії Началової розповіли про її поточний стан.

Як відомо, 11 березня відома російська співачка Юлія Началова була екстрено госпіталізована. Важкий стан співачки був викликаний різким стрибком рівня цукру в крові, а також загостренням хронічної подагри.

Менеджер Началової, Ганна Ісаєва, заявила, що насправді історію сильно роздули ЗМІ. Нібито, вона просто стерла ноги під час зйомок кліпу, і зараз відпочиває в Римі.

Юлія Началова

Тим не менш, нещодавно з'явилася інформація про те, що стан Юлії різко погіршився і у співачки почався набряк мозку. Російські журналісти поспілкувалися з близькими співачки і запитали, як же вона відчуває себе насправді.

Нагадаємо, ситуація навколо стану відомого російського пародиста Олександра Пєскова серйозно загострилася -з'явилася інформація лікарів про серйозну хворобу артиста.

Раніше Знай.uа повідомляв, 37-річна російська співачка, актриса і телеведуча Юлія Началова через серйозну хворобу стрімко втрачає волосся.

Також Знай.uа писав, стало відомо, що помер колишній чоловік знаменитої української співачки Лоліти Мілявської.