Популярний російський журналіст Дмитро Борисов опинився в центрі гей-скандалу після того, як сказав у передачі про можливе алкоголізмі співачки Юлії Началової. Гнівний пост в бік ведучого написав Альоша Мирний на сторінці в Facebook.

Мирний добре знайомий з російським шоу-бізнесом, піаром та журналістикою.

Дмитро Борисов

"В день похорону Юлі Началової, Діма Борисов наводить тему алкоголізму співачки і смакує її хвороби. Діма, якщо Юля і прибухувала і це ретельно приховувала, як і всі свої болячки, то це точно не твоє собаче діло. Давай, ***, ти не будеш лізти, а ми не будемо нікому розповідати, що ти спиш вже 8 років із зіркою каналу Дісней і чіпсів Лейз Васею Ракшой. Ти, в першу чергу, після цього ефіру, як людина - ***", - гнівно висловився Мирний.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Така гучна заява про особисте життя популярного ведучого не залишилося непоміченим. Однак думки користувачів мережі розділилося. Одні поставили Альоші в докір несподівані одкровення про інтимне життя Борисова, інші ж підтримали його і зазначили, що давно пора було це зробити.

"Правильно, давно пора розворушити цю голубник", "Телебачення взагалі втратило людське призначення для навчання розширення кругозору народу, прищеплювати людей до справжньої культури", - обурюються фоловерів.

Нагадаємо, загримований Пісків посміхався біля труни Началовой. Олександр Пєсков шокував присутніх на поховання Началовой зовнішнім виглядом.

Як повідомляв Знай. ua, Катя Лель розповіла про останні хвилини життя Началовой. На похоронах Юлії Началовой з'явилася співачка Катя Лель і розповіла про їх останньої зустрічі.

Знай. ua писав, що Юлію Началову провели в останню путь сльозами і бурхливими оплесками. Відому російську співачку Юлію Началову провели в останню путь оваціями та криками "Браво!".