Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, а потім повернулася в Росію заради отримання Міжнародної музичної премії "Bravo". Так, під час виступу до артистки на сцену піднялася маленька дівчинка, щоб вручити квіти, але затрималася довше. Юна прихильниця не тільки відповіла на кумедні питання Світлани, але й заспівала уривок хіта "Твои глаза".

"а потім мама буде говорити: Лобода винна 😂🤭ці діти 🥰", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Як милоооо😍😍😍😍", "я не можууу))) яке миле відео 😍😍😍😍", "Світла, молодець 🔥👍🏼щира, справжня...♥️", "Світлана чарівниця, енергетика яка, що дівчинка перестала соромитися, клас😍😍😍", "Аж до сліз, кльово👍👍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.