Зовсім недавно, 21 березня, у світі відзначили Міжнародний день людини з синдромом Дауна. У зв'язку з цим пропонуємо подивитися на приклади знаменитостей, які виховують "сонячних" дітей. Передає Clutch.
Евеліна Бльоданс

Шестирічного сина Семена відома російська актриса Евеліна Бледанс називає "сонячним". Вона стала однією з перших знаменитостей, хто відкрито заговорив про захворювання і виступив на захист людей з синдромом Дауна. Бледанс абсолютно не соромиться свого особливого малюка, часто приводить його на різні ток-шоу і фотографується в Instagram.

Лоліта Мілявська

19-річна Єва - єдина донька російської співачки Лоліти від її колишнього чоловіка Олександра Цекало. До нещастя, дівчинка з'явилася на світ недоношеною і важила всього 1,2 кілограма. Пізніше журналісти писали, що у Єви синдром Дауна або аутизм, але Лоліта спростовувала всі чутки. За її словами, незвичайна зовнішність дівчинки - результат ранніх пологів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Федір Бондарчук

20-річна Варвара - дочка російського режисера Федора Бондарчука і його колишньої дружини Варвари. Дівчинці поставили діагноз синдром Дауна, і вона довгий час проходила лікування в Лондоні. Батьки зізнаються, що незважаючи на хворобу, Варя - дуже світла і розумна дитина.

Ірина Хакамада

Хакамада - талановита у всьому людина, вона бізнес-тренер, дизайнер, політик, і просто красива жінка. Однак, народження доньки з синдромом Дауна стало для неї справжнім ударом. Крім особливостей розвитку у дитини виявили рак крові, з яким вдалося впоратися завдяки хіміотерапії. Зараз Ірина зізнається, що вони з донькою - найкращі подруги.

Нагадаємо, хто зі знаменитостей виховує "особливих" дітей.

Раніше Знай.uа повідомляв, знамениту російську співачку Лоліту Мілявську терміново госпіталізували після концерту в Ростові-на-Дону.

Також Знай.uа писав, скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.