Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімках, які з'явилися в записі актриси, вона позує в образі гарячої інопланетянки. Таке перевтілення Ольга зробила для зйомок у пікантній фотосесії для французького глянцевого видання 7000 Magazine. Так, для зйомки стиліст Стівен Дон підібрав Ользі Куриленко цікаві образи, одяг для яких створений Емануелем Унгаро з тонкого металу і футуристичних матеріалів.

Перед об'єктивом відомого німецького фотографа Ральфа Веніга зірка позувала у відвертих сукнях, коротких спідницях, топах і бра. Ці вбрання вигідно підкреслюють підтягнуту фігуру зірки і її витончені груди, при цьому виглядають воно і справді фантастичними, навіть інопланетними.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Коли мистецтво поєднується з модою. Дуже талановита і красива дівчина Бонда Ольга Куриленко на новій обкладинці паризького 7000 Magazine у вбраннях, підібраних мною з вінтажної кутюрної колекції Емануеля Унгаро", - прокоментував неймовірні фото стиліст фотосесії Стівен Дон.

Сама актриса теж в захваті від незвичайній фотосесії і поспішила поділитися її результатами зі своїми фоловерів у мережі. Крім того, Ольга опублікувала незвичайний фотоколаж, який зламав мозок її фанатам. На картинці з'єднані кілька образів актриси з цієї футуристичної фотозйомки. У підписі до публікації Ольга Куриленко дякує майстру. "Люблю цей колаж від @alina_art_collage! Спасибі".

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.