Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в дивному образі і в компанії колеги співака Олексія Завгородного. Як виявилося, група "Время и Стекло" відвідала радіоефір "Наше радіо", де Надя з'явилася в зелених спортивних штанях і чорному боді з одним рукавом. На її голові світла кепка, а волосся розпущене, на обличчі Дорофєєвої легкий макіяж.

Позитив, як називають Олексія Завгородного, прийшов на ефір у не менш стильному образі. На ньому сіра толстовка з принтом у вигляді картини "Мона Ліза", поверх якої він накинув квітчасту курточку. На його голові, як і у Наді кепка, тільки темна. Відомо, що на радіо "Время и Стекло" приходили презентувати нову україномовну пісню "Дим".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала: "Так почався сьогодні наш день! Спасибі @nrjukraine і @nasheradioua за настрій". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її новий образ, але декому не подобається таке вбрання, і вони благають зірку змінити стиліста.

Зазначимо, що на сторінці "Нашого радіо" також з'явилися фотографії з Надею Дорофєєвоїюта Олексієм Завгородним. Там зоряний дует зображений разом з радіоведучими на тлі банера радіо. На знімку Дорофєєва позує вже з букетом, а Позитив тримає в руках забавне жовте відерце. "Повне VISLOVO в студії Нашого Радіо. Представила першу україномовну пісню @vremyaisteklo "Дим". І вона крутецька", - йдеться у підписі до фото на сторінці радіо.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.