Про дивацтва відносин Харламова і Асмус ходить безліч чуток, говорять ЗМІ і фанати обговорюють. Коли їх спільна дочка виросла, Христина відзначилася вільною і розкутою поведінкою: поїхала на відпочинок без Гаріка, а Instagram буквально кишить відвертими знімками з іншими чоловіками.

Однак, фанати запідозрили її за незвичайною справою завдяки нічим непримітній публікації, де зображена донька, що стоїть на пірсі. Асмус підписала знімок «Чекаємо Грея».

Шанувальники не тільки змогли вловити зв'язок з «Червоними вітрилами», але і помітили, що актриса, втікши від чоловіка, мала на увазі надію на зустріч з реальним чоловіком, якого дівчина підшукує в пару для себе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Настільки казкові асоціації для лову кавалера можна пояснити просто: актрису часто порівнюють із фантастичними персонажами: Попелюшка, молодша дочка з казки «Червоненька квіточка» - ким вона тільки не була. А ось для характеристики Харламова, навіть його друзі, резиденти Камеді, як не дивно, використовують образ Чудовиська.

Варто нагадати, що Роками відома російська актриса, зірка комедійного серіалу "Інтерни" Христина Асмус публікувала в соцмережах знімки, де на її обличчі присутні сліди страшних побоїв. Шанувальники часто їдко жартували, мовляв це постарався Гарік Харламов. Тим не менше зараз фанатам вже не до жартів, реально — справа може бути в чоловікові.

Звичайно, насправді ніхто не вірив, що такий добрий і навіть слабохарактерний на вигляд Гарік Харламов може підняти руку на дружину, бо синці Асмус сприймалися як грим. І лише останнім часом користувачі мережі почали підозрювати, що в цій історії не все так просто.

Нагадаємо, Потап зі своїми "Мізками" пішов у відрив, і все це на людях

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Названа причина розпаду групи Ленінград: ви не повірите

Також Знай.ua" писав про те, що Наречена віце-прем'єра Розенко поскаржилася на цькування в мережі: "Розчарую вас, друзі"