Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує у сміливому образі.

Так, на знімках, які з'явилися в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі. Кім Кардашьян одягла чорні прозорі лосини і короткий топ-ліфчик, які ледь утримує її величезний бюст. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і чорні сонцезахисні окуляри. При цьому світська левиця позує в компанії оголених манекенів з такими ж окулярами на обличчі.

На першій фотографії Кім Кардашьян склала губки "качечкою", а пальці "рогаткою", видно, що вона кривляється. А ось на другому знімку модель буквально злилася з манекенами, влаштувавшись з ними в один ряд. Тільки манекени білі, а вона смуглява і в чорному вбранні. У підписі до фотографії Кім Кардашьян прорекламувала бренд окулярів, які наділа сама і одягла на манекени.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян та її незвичайний образ компліментами. Але деякі фолловери світської левиці не в захваті від того, що вона носить такі відверті вбрання і радять їй бути скромнішою. До того ж жінці в 38 років зовсім не личать ці качині губки і кривляння на камеру.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.