Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію з церемонії нагородження премії YUNA 2019.

Як видно на знімках, на світський захід епатажна співачка прийшла у провокативну вбранні. Настя одягла відверте сріблясте плаття, яке оголює спину, і під яким не видно білизни. А поверх нього Каменських накинула об'ємну хутряну шубку ніжного персикового кольору. Пишні кучері артистки розпущені і укладені на одне плече, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж.

На одному з фото щаслива Настя Каменських стоїть біля мікрофона зі статуеткою в руках. А на другому знімку співачка позує вже на червоній доріжці, вона кокетливо спустила шубку з плечей, демонструючи витончену спину. У підписі до фотографії співачка написала подяки, а також повідомила, хто допомагав їй створювати цей спокусливий образ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Thank you @yunaawards! I am so happy. Thanx to my best company ever #nice2cucompany #nkteam love u guys @ilona_ku @upintothesky @pashkevych @kv.anna @tony_krash. And thanks to my fairy’s. Style @lan_ira. Dressmaking @tatyana_larina_tata. MUA @mariia_samharadze. Hair @vlasova____irina. Jewelry @guzema_jewelry. Fur @blood.honey", - написала Каменських у підписі до фотографії. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Насті Каменських. Фани в захваті від цього сексуального образу і засипають її компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.