Прем'єру нового супершоу "Дивовижні люди" представили в ефірі каналу "Україна". Учасники шоу дивують своїми здібностями. Однією з учасниць проекту стала дівчина з унікальною пам'яттю.

Катерина Семенова може всього за 45 хвилин навчити будь-кого читати і писати по-японськи. Неймовірні здібності дівчини вразили всю країну.

"Захоплення Сходом почалося ще в дитинстві: мене неймовірно захоплювала природа, жінки в кімоно, магія написання японських символів. Свій перший ієрогліф я вчилася писати протягом 30 днів. Всі мені говорили – нереально! А у мене ще й жахлива пам'ять… І мені стало цікаво: чи правда, що так складно вивчити мову?", – розповідає учасниця проекту.

Учасниця супершоу Катерина Семенова

У результаті Катерина не тільки сама навчилася писати складні ієрогліфи, але і стала викладати японську каліграфію для інших.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У супершоу "Дивовижні люди" Катерина мала відновити розміщення японських, китайських та корейських ієрогліфів на дощечці в правильному порядку. Наскільки вдалося впоратися дівчині-ориенталістці з поставленим завданням, можна побачити 23 березня о 21:00 в ефірі каналу "Україна" і переконайтеся, що у людських можливостей немає меж.

Варто зазначити, що ведучим супершоу став Олександр Скічко, а зірковими експертами шоу стали популярна телеведуча Маша Єфросиніна, відома співачка Оля Полякова, провідний головного ток-шоу країни "говорить Україна" на каналі "Україна" Олексій Суханов і вчений Віктор Комаренко. У шоу "Дивовижні люди" експерти коментують унікальність, практичність і складність навчання навичці героя, а також допомагають глядачам вибрати самого дивного учасника шоу.

Нагадаємо, Полякова вразила українців потужною заявою, запроданцям є чому повчитися: "це моя принципова позиція".

Як повідомляв Знай.uа Полякова грудьми встала за MARUV: це "побиття".

Знай.uа писав, Оля Полякова налякала фанатів відеозверненням: обережно.