У російській столиці на Троєкуровському цвинтарі охоронці шокували містичними оповіданнями. Так, співробітники кладовища впевнені, що після похорону відомої співачки Юлії Началової до неї на могилу прийшла кішка чорно-білого забарвлення.

Про це стало відомо завдяки російським ЗМІ, на які посилається на слова цвинтарних охоронців.

Чоловіки заявили, що тварину називають "господинею кладовища" і до людей вона виходить вкрай рідко. За словами працівників, є повір'я, згідно з яким, якщо "господиня" виходить зустрічати тільки поховану людину, це вважають знаком.

"Отже, душа у людини була чиста", - зізналися охоронці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що душа співачки Юлії Началової, яка померла 16 березня, була світла, проте за життя над нею тяжіло страшне прокляття, яке звело артистку в труну. Клінічний психолог-езотерик Зираддин Рзаєв розповів, що співачка зазнала дуже великої заздрості і нажила собі небезпечних ворогів. Однак якби вона вчасно звернулася до езотериків, то можливо, не померла б так рано. І ні Євробачення, ні "Останній герой" тут ні до чого.

"Коли вона була жива, її оточували чорні хмари. Хоча сама вона була дуже чиста, добра, у неї дуже хороша енергетика була. Ці чорні хмари говорять про те, що на неї було наслано порчу, її оточували темні люди", – сказав екстрасенс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Наташу Корольову звинуватили в "танцях на кістках" Юлії Началової за нове відео. Відома співачка Наташа Корольова взяла в облогу своїх підписників в соціальній мережі Instagram, які звинуватили її в "танці на кістках", яка померла 16 березня співачки Юлії Началової.

Нагадаємо, менеджер TAYANNA в пух і прах розніс премію YUNA-2019: "майте совість на*бувати красивіше".

Як повідомляв Знай.uа справжня причина смерті Началової змусила мережу здригнутися.

Знай.uа писав, останню волю Началової розкрила директор: співачка благала за лічені години до смерті.