Популярний український ведучий Сергій Притула опублікував знімок, який підкорив його фанатів. Він показав, як грає з маленькою донькою. Відповідне фото з'явилося в Instagram шоумена.

Притула чітко розділяє особисту і професійну сфери життя. При цьому в соціальних мережах він рідко ділиться з шанувальниками фотографіями своєї дружини і дітей.

На днях Сергій зробив виняток і опублікував на особистій сторінці в Instagram фото з донькою. Він показав, як грає з Соломією, якій в липні поточного року виповниться два роки.

На знімку Сергій підняв свою дочку, як "літачок" біля маленької гойдалки. У підписі до фото він зазначив, що так люблячий батько і донька радіють приходу справжньої весни в столиці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"+16 це вам не тицьки-пицьки! Полетіли!!!", - підписав Притула фото.

"Така вже велика", "Яка вона маленька і прикольна! Доброго дня", "Як підросла, красуня!", "Але як швидко чужі діти ростуть! І так, сьогодні дуже яскравий і теплий день, дійсно весна", "М'якої посадки, Соломійка!", "Ви молодець!", "Ви прекрасні!", "Вам дуже личить бути батьком принцеси", "Сергій, слава Богу, ви проводите час з дитиною. Я вже думала, що ні, тому що ніколи немає фото", "Щастя вашій родині і весни в душі", "Доброго дня Вам! Дякую за настрій!", "Дуже тішить, коли папи гуляють з дітками!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Притула шокував скандальними подробицями нацвідбору. Спливли шокуючі подробиці нацвідбору на "Євробачення 2019".

Як повідомляв Знай. ua, Притула показав, як вчить дочку "літати". Всі відзначили красу Соломії.

Знай. ua писав, що відомий гуморист і телеведучий показав зворушливе фото з дочкою.