Батько популярної російської співачки Юлії Началової розповів, з чого почалися всі проблеми і біди в житті співачки. Віктор досі не може повірити в те, що його єдина донька мертва.

Віктор Началов зважився на те, щоб дати своє перше інтерв'ю після смерті дочки. Російський композитор Віктор Началов зазначив, що не має претензій до медиків, тому що вони зробили все, що було в їх силах.

Крім того, батько Началової подякував друзям і шанувальникам співачки, які в непростій життєвій ситуації надали допомогу і підтримку сім'ї.

Однак Віктор злий на одну людину в житті Началової – на її колишнього чоловіка Дмитра Ланського. Він не прийшов на похорон артистки і навіть не зателефонував.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ланський не дзвонив. І нехай не дзвонить. Всі біди в нас почалися з нього. Напевно, зараз би він так не вчинив. Порозумнішав з роками, напевно. Дали йому в руки здорову нормальну дівчинку, а він чорт знає, що наробив з нею", – заявив Началов у програмі "Привіт, Андрій".

Началова і сама зізналася, що саме Дмитро Ланський колись довів її до анорексії. У певний період артистка перестала їсти і стала важити 42 кілограми.

У російській столиці Москві на Троєкуровському кладовищі охоронці шокували містичними оповіданнями. Так, співробітники кладовища впевнені, що після похорону відомої співачки Юлії Началовой до неї на могилу прийшла кішка чорно-білого забарвлення.

Нагадаємо, справжня причина смерті Началовой змусила мережа здригнутися. В мережі спливли нові подробиці з життя померлої співачки.

Як повідомляв Знай. ua, фанати взялися за раннє творчість Началовой і жахнулися. Шанувальники співачки згадують і переглядають ранні пісні Юлії Началовой.

Знай. ua писав, що подруга Началовой накликала на себе смертельне прокляття. Світська левиця не змогла ухилитися від смертельної небезпеки, фанати доклали до цього руку.