Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала рекламне фото, на якому позує в стильному вбранні і тримає в руках одяг свого сина Еміра. А в підписі до фотографії артистка поділилася з шанувальниками, де купує стильне вбрання для хлопчика.

Та, на знімку, який з'явився в записі Джамали, вона постала на огляд публіки в широких білих брюках і білому гольфі, який заправлений у ці штани. Цей наряд візуально видовжує співачку, а також робить її ще більш стрункою. Волосся артистки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. В одній руці Джамала тримає вішалку з яскравим і стильним дитячим вбранням, а в другій у неї – стриманий ошатний костюмчик сірого кольору. У підписі до фото артистка розповіла, де купує одяг для сина.

"За цей рік я на власному досвіді переконалась, що діти ростуть не просто швидко, а ДУЖЕ швидко! Речі потрібно оновлювати мало не кожного тижня! Мене завжди рятує те, що є місця, де ти можеш за мінімум часу вибрати та купити гарний одяг своєму синочку. Це дуже важливо для всіх зайнятих мам, які поєднують роботу з материнством. Ти можеш прийти і консультанти тобі допоможуть підібрати готові комплекти. В мене бувало, що біжиш, швидко хапаєш якісь повзунки, бодіки, а вдома дивишся - не поєднуються по кольору. Звісно засмучуєшся, тому що хочеш, щоб твоя дитина завжди виглядала гарно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли я вперше опинилася в магазині @Chiccoukraine, я була приємно вражена, як зручно там все організовано: все скомпановано за кольором та стилями. Хочеш одягати свою дитину в джинси, рубашки та футболки з принтами? Будь ласка! Хочеш академічно? В сірі джемпери, краватки, білі сорочки? Можна й так. Я зраділа, коли почула про нову колекцію. До весни ми з Еміркою готові!", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.