Як стало відомо з повідомлення російських ЗМІ, Юрій Ніколаєв потрапив до лікарні у результаті непритомності, внаслідок якого відомий телеведучий отримав струс мозку і забої.

Повідомляється, що медики поставили Юрію Ніколаєву діагноз "синокопальний стан" – це раптова втрата свідомості, яку не можна передбачити. По всій видимості, причиною став поганий стан судин головного мозку 70-річного телеведучого.

Юрій Ніколаєв

Журналісти вирішили зателефонувати шоумену і з'ясувати подробиці події, але на дзвінок відповіла його дружина Елеонора, яка розповіла репортерам: "Юрій Олександрович в хорошому стані, нічого він не втрачав".

Через деякий час інформацію про екстреної госпіталізації прокоментував і сам ведучий: "Усім, хто мене знає і пам'ятає мене, величезне спасибі за турботу. Все добре, я постараюся вас не підвести". Таким чином Юрій Ніколаєв не підтвердив інформацію, зазначену в ЗМІ, але і не спростував її.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У мережі йдеться про те, що Юрій Ніколаєв несподівано відчув себе погано і впав в непритомність, при цьому сильно вдарившись головою. У лікарні, куди доставили популярного телеведучого, діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму та гематоми на обличчі.

Юрій Ніколаєв

Варто нагадати, що Юрій Ніколаєв бореться з онкологічним захворюванням. У своєму інтерв'ю телеведучий розповідав, що хвороба непередбачувана і кілька разів відступала, однак потім поверталася знову. Шоумен вважає, що захворювання спадкове – від раку померла його мати.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Юрій Ніколаєв важко переживає смерть популярної співачки Юлії Началової. Телеведучий розповів, що пам'ятає її ще маленькою дівчинкою, яку перший раз побачив під час дитячого конкурсу,з якого і почалася популярність артистки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": американське онкологічне товариство опублікувало тривожні результати досліджень. Як з'ясувалося, гарячий чай робить несподіваний вплив на розвиток хвороби.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі стали популярними статті і пости про те, що навушники AirPods викликають рак. Ми спробували розібратися, наскільки ці твердження відповідають істині.