Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим блискучим образом, примірявши ковбойські чоботи. Так, артистка зізналася, що дизайнер створила взуття спеціально для неї, адже на білій шкірі написані назви найпопулярніших хітів Анни.

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - зізналася в любові дизайнеру Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Філіп Кіркоров подарував??😂", "Оце ТУХЛІ😂😂😂😂😂", "Модняцькі калоші🤣", "Кіт у чоботях", "Ольга Бузова це ти ???😀😀😀", "Це що за ковзани😂😂😂 Жах", "Гламурна ковбойша😉🥰", "Ну це явно на любителя 😀 комусь подобається, комусь ні".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.