Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою гостею в розкішному особняку, запросивши косметолога заради реклами. Так, дівчина прийшла не з порожніми руками і вручила артистці ніжний портрет в білій рамці, а сама Анастасія чомусь вирішила, що тепер буде вічно молодою.

"Чудовий у мене гість сьогодні. Кірочка @kira_nanoasia Творець безіньекціонної косметики 🌺 Ми подружилися давно. А в подарунок привезла мій портрет, написаний художником Мариною @flammmarion Їй 25 років. Це твір по гамі так вписується в інтер'єр мого світлого дому.🌺 Зараз проведу екскурсію Кірі в моєму особняку.😊", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто зазначити, що артистка рекламує буквально все, що їй пропонують: від салонів краси до їжі і навіть автомобільних покришок, тому фанати вже не сильно довіряють її вибору.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.