Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася селфі зі студії звукозапису, розкривши невеликий секрет. Так, артистка зізналася, що скоро шанувальників чекає нова пісня, яку, як виявилося, Кароліна вигадала сама.

"Я знову пишу музику. Відчуваю звуки глибоко і мені не терпиться поділитися з вами моєю новою піснею. Ви чекаєте?" - поцікавилася Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Звичайно чекаємо😍З великим нетерпінням❤️Коли ж ми зможемо її почути???🙈", "Звичайно чекаємо, всі пісні такі емоційні у Вас!🙈🙈🙈", "Не схожі ви на себе", "Ви самі складаєте музику?Яка Ви молодчинка,ми чекаємо з нетерпінням.", "Розумниця і красуня 😍😍😍😍☺️🤗👍".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.