Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська нещодавно відпочивала з сім'єю на островах в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постила гарячі пляжні фото. Схоже зірка повернулася з теплих країн, але не перестала тішити фанатів гаряченьким.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове фото в сексуально-зухвалому образі. Судячи з маркування на знімку, він був зроблений для журналу "Добрые советы". На фотографії Слава Камінська стоїть в цікавій позі, піднявши руки до волосся, при цьому вона демонструє ідеальну підтягнуту фігуру. Для фотосесії вона одягла яскраву червону спідницю середньої довжини з трохи завищеною талією. В цю спідницю заправлена синя атласна блуза з об'ємними рукавами. Волосся Слави розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж. На ногах зірки акуратні чорні човники.

У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "Красиво дивляться всі у гарний понеділок". Фанати Слави Камінської в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Жінка – космос", "Яка фігура, ви прекрасні", "Чарівна", "Силует вогонь", "Лялечка", "Ну красуня, що сказати. Слава, поділися результатом інтервального", "Слава, тут схожа на Джолі", "Ну дуже красива", "Красуня", "Обожнюю вас, ви богиня", "Ну красуня", "Класна", "Краса – страшна сила", "Шикарна і неповторна, як завжди", - пишуть в коментарях до фото Слави Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.