Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує на сцені, під час танцю. На фотографії Світлана Лобода з'явилася в яскравому вбранні – на ній спокусливе чорне боді з блискітками, поверх якого вона накинула об'ємний темний плащ. При цьому шанувальники помітили, що під сценічним вбранням в артистки немає білизни, зате є досить глибоке декольте. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала одне слово "love". Зірка не залишила геолокацію, так що незрозуміло на концерті в якому місті було зроблено це фото. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її сценічний наряд, а також відсутність білизни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Красуня", "Неземна", "Суперзірка, обожнюю її пісні, її талант, сексуальність", "Як завжди, неперевершена!", "Моя королева", "Як ви так завжди виходите красиво на фото?", "Світлано, ви, як завжди, шалено бажана", "Красива. Раніше була не така", "Яка ж красива", "Гарненька наша", "Нереально красива", "Макіяжу багато не буває", "Красиве освітлення!", "Ви шалено красива, тільки от ваше вбрання мені не дуже подобається, а так ви красуня", "Дуже круто", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.