Популярний український співак і вокаліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук звернувся до українців. Він попросив підтримати моряків, які опинилися в полоні РФ після агресії в Керченській протоці. Відповідна публікація з'явилася на сторінці в Facebook.

Вакарчук нагадав, що вже минуло 4 місяці з того акту агресії в Керченській протоці і стільки ж українські моряки перебувають в полоні. Співак закликав українців пам'ятати про них, адже моряки є прикладом сили духу, честі і вірності своїй країні. При цьому він навіть знайшов спосіб їх підтримати.

"Пам'ятаємо про них кожен день! І підтримати їх зараз можна, написавши листа, як раніше, від руки, а головне - від серця, душі", - написав Вакарчук і нагадав важливі правила листів в РФ.

Вакарчук зазначив, що кожен лист проходить цензуру в СІЗО. Його читають і якщо щось в ньому викликає підозру, то його просто не передають адресатові. Він озвучив кілька правил, щоб лист точно дійшов до моряків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

По-перше, варто писати лише російською мовою, інакше його не пропустить цензор. Також не можна писати про політику та політичні рішення. Також не можна заявляти чий Крим тощо і малювати національну символіку.

"Пишемо слова підтримки, як ми очікуємо, молимося і пишаємося", - резюмував артист і нагадав імена моряків.

[embed]https://www.facebook.com/sviatoslav.vakarchuk/posts/1060190537438043?__xts__

Нагадаємо, Вакарчук заговорив про об'єднання з Зеленським. Вакарчук відверто розповів про об'єднання з Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчука висувають в міністри. Святослав Вакарчук змусив задуматися багатьох українців.

Знай. ua писав, що Зеленський розповів, як буде завойовувати довіру українців. Зеленський шокував своїми амбітними планами.