У віторок, 26 березня, стало відомо про горе у родині Алли Пугачової - син її брата потрапив у лікарню після серйозної ДТП – його збила машина.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про стан постраждалого розповів близький друг, пишуть російські ЗМІ.

Трагедія сталася в місті Новомичуринске Рязанської області. Чоловік йшов додому з магазину, коли повз промчав на великій швидкості автомобіль і зачепив його. Родич Примадонни впав і не зміг встати. Очевидці викликали швидку.

лікарня
лікарня

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В лікарні відразу провели операцію, але поки Владу Пугачову не вдалося до кінця відновитися. В результаті аварії виникли серйозні проблеми з ногами – вони втратили чутливість, тепер хлопцю важко ходити і підібрати взуття.

[quote author=""]"Будь-яка травма в такому стані може призвести до серйозних наслідків", – зазначив його друг постраждалого. /quote]

Родич Пугачової ніде не працює. Він здає нерухомість в столиці – двокімнатні апартаменти, що дісталися від батька, і однокімнатну квартиру в районі метро "Сокіл", яку подарувала йому Алла Пугачова. Чоловікові також ппередбачена пенсія по інвалідності. У загальній сумі він отримує близько 80 тисяч рублів.

Влад розповів журналістам, що не підтримує стосунки з відомою родичкою.

"З тіткою давно не спілкуюся. Перестала виходити на зв'язок – не відповідає ні на дзвінки, ні на повідомлення", – уточнив він.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Племінник Примадонни додав, що після ДТП "відбувся легким переляком і парою синців".

Нагадаємо, онук легендарної радянської і російської співачки Алли Пугачової відпочив у Нью-Йорку.

Відомо, що Микита Пресняков разом з дружиною Оленою Красновою прогулявся нічним містом і відвідав елітний бар.

Так, в Stories свого Instagram онук Примадонни виклав кілька відео з відпустки. Микита показав своїм шанувальникам популярну в районі Бруклін скейтерську точку, а також клуб, в якому він колись працював барменом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у ефірі російських ЗМІ пройшов випуск ток-шоу "Сьогодні ввечері", яке було присвячене 70-річчю Валерія Леонтьєва.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна співачка, Примадонна Алла Пугачова, навіть у своєму похилому віці залишається об'єктом пильної уваги громадськості.