Зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з лекції проекту "BORN IN LOVE", присвяченому молодим батькам. Так, артистка позувала в шикарному смугастому комбінезоні кавового кольору і тілесних туфлях-човниках, розкривши шанувальникам кілька секретів виховання дітей. Варто зазначити, що Олена - щаслива матуся трьох: 15-річної доньки Маші і маленьких близнюків.

"Минулої суботи була в гостях у проекту @borninloveua. Дуже тепла, людська і потрібна освітня ініціатива @nata_miroshnychenko. Поговорили з мамами, і що особливо цінно і радісно-з татами, про батьківський досвід і про те, як перестати турбуватися і не боятися з приводу і без, як здорово іноді включати здоровий глузд і пам'ятати себе дитиною і як не заважати дітям і собі жити:)", - поділилася емоціями Кравець. Фолловери не пройшли повз: "Красива, успішна, щаслива❤️❤️❤️💋💋💋", "Олена, Ви чудова!!!", "Оленка, Ви чудова, відкрита і мудра! Була дуже рада побачити і послухати вас наживо ❤️", "диво моє, дякую, що робиш так багато всього важливого і корисного. одне щастя дивитися на твою силу і красу💔".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.