Відомий російський артист Володимир Кузьмін може бути серйозно хворий. Чоловіка, схожого на популярного рок-виконавця, помітили в онкоцентрі, ймовірно мова йде про рак.

Про можливу онкологічну хворобу у рок-виконавця повідомив нібито наближений до артиста Олексій на сторінці в соцмережі.

"Виходячи з кабінету радіо­променевої терапії, побачив сидячого в халатику Кузьміна, очікує черги. Нікого не щадить рак. Щось його багато останнім часом стало. Крутиться рачок", – написав пацієнт однієї зі столичних клінік.

За словами чоловіка, він вирішив підтримати людину, схожу на Володимира Кузьміна, пишуть роісйські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Підійшов сьогодні до Кузьміна. Сказав, що пам'ятаю його ще з концерту "Динаміка" в ЦДТ в 1983‑му, що на одному апараті облучаємося, і все буде добре. Сказав, мовляв, тримайся брат. Рачок-вовчок, звичайно, крутиться, але обов'язково зупиниться скоро – інакше бути не м­оже", – зазначив чоловік. Як на підтримку відреагував його друг по нещастю, Олексій не уточнив.

Зазначимо, що Володимир Кузьмін поки не скаржився на здоров'я. Музиканта надихає молода кохана Світлана Карпухіна, і 63-річний артист буквально випромінює життєву енергію.

"Я даю 20 концертів на місяць! Звичайно, це непросто, але звичка і велика школа життя допомагають", – похвалився Володимир Кузьмін в недавньому інтерв'ю.

А ще артист має багато планів на майбутнє та бажання швидше їх втілити в життя.

"Моя мрія зараз, смішно говорити... Мрія моя така: щоб це все продовжувалося ще років 40", – зізнався раніше Кузьмін маючи на увазі творчість і виступи.

Нагадаємо, перша дружина Володимира Кузьміна розповіла про бурхливий роман артиста та Аллою Пугачовою та про трьох їх спільних дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці пригадали останнє "пророцтво" Скрябіна, збувається все.

Також Знай.ua писав про те, що відомого російського телеведучого термінового госпіталізували. 70-річний Юрій Ніколаєв раптово знеспритомнів.