Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася розкішним селфі в ковбойському капелюшку, з леопардовим анімалістичним принтом. Так, артистка поцікавилася, яка ж пісня з репертуару подобається шанувальникам найбільше і, судячи з коментарів, поки що перемагає популярний хіт "Любовь спасет мир".

"Хороший день у мене сьогодні 🐾
Напишіть, будь ласка, в коментарях свою улюблену пісню з мого репертуару 🎤", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна😍😍😍😍😍", "Віра, ви чарівні, втім як завжди 👍", "Красуня❤️😉", "Ви фундаментально чудові!", "Віра красуня :)".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.