Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою фотосесією в вбранні від українських дизайнерів. Так, артистка позувала у відвертому жовтому боді з глибоким декольте від Frolov і ніжно-зеленій довгій спідниці від Flow the label, доповнивши образ масивними сережками і прозорими туфлями-човниками.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @kulakowskiy", - лаконічно підписала фото Кароль. Фолловери непрошли повз: "Ойойойоой які ключиці😱😱😱😱🔥🔥🔥", "Дівчинка, років 18, нереально красива і сексуальна😻🔗", "Боже, кожен вигин свого тіла - ціле мистецтво😍😍😍 А ці ключиці😱😱😱❤", "Очі красиві😂😍🔥", "Гасіть пожежу🙈", "Сама досконалість❤️".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.