Зірка фільму "Кіборги", який прогримів на всю Україну понад півтора роки тому В'ячеслав Довженко поділився думками щодо президентських виборів та оцінив шанси топових кандидатів.

Про це повідомляє Обозреватель.

Актор розповів, що вже визначився із "своїм" кандидатом і обов'язково візьме участь у голосуванні.

"Я очікую більше прогресії у громадянській позиції. Ми зараз формуємо країну, і тут важливо все. Кожен нюанс. Те, що ми маємо на сьогодні кінематограф — це дуже добре. Маємо питання мовне, яке зняте для чиновників, працівників культури, — теж дуже добре. Ми повинні рухатися далі, в тому самому напрямку", - вважає Довженко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На запитання "Чи вірите ви у політиків із шоу-бізнесу" актор відповів досить однозначно.

"Скажу так, я не вірю в шоу-бізнес у політиці. Якщо ти свідомо йдеш у політику, не має значення, в якій професії ти перебував до цього і чим займався. Але якщо ти принесеш у політику шоу-бізнес, а у нас його в політиці на сьогодні вистачає, такі речі я не заохочую. А насправді хочу наголосити на іншій думці. Ми ось зараз дуже загострені на виборах президента, а незабаром вибори до парламенту. І люди зараз з таким азартом включилися у гру президентських виборів і настільки виснажують себе цим... Важливо, щоб вони не вичерпалися до парламентських. Все ж таки ми живемо у парламентсько-президентській країні, про це потрібно пам'ятати. Найголовніші вибори — восени. Ми будемо обирати людей, які ухвалюватимуть законопроекти і вершитимуть наші долі. От не забути б про це", - резюмував зірка "Кіборгів".

Нагадаємо, український телеведучий та політичний діяч Андрій Пальчевський вважає, що основним завданням України на даний момент є зміна існуючої олігархічної диктатури.

Як повідомляв раніше Знай.ua, соратник лідерки партії "Батьківщина" та кандидата у президенти Юлії Тимошенко Сергій Соболєв розповів про імовірні "фінансові махінації" між чинним главою держави Петром Порошенком та Росією.

Також Знай.ua писав про те, що поліція повідомила про чотири найрозповсюдженіші схеми підкупу виборців.