В п'ятницю, 22 березня, глядачі телеканалу СТБ побачили третій випуск дев'ятого сезону шоу "Холостяк 9", який закінчився повною несподіваною як для глядачів, так і для декого з учасниць.
На шоу, де пари знаходять кохання, відбувся перший поцілунок холостяка з однією з красунь. Кому ж він дістався?
Головний герой Микита Добринін напередодні вручим кільком дівчатам завітну троянду та запросив на романтичне побачення.

З кожним новим випуском пристрасті розпалюються, а побачення стають все більш гарячими та відвертими: на останньому груповому побаченні у холостяка стався перший в цьому сезоні пристрасний поцілунок.

Так, вирушивши в клуб з Діною, Дашею і Наташею, Микита проявляв свою симпатію до кожної з красунь, однак, лише залишившись наодинці з Дашею, більше не стримувався.

На наступний день холостяк відправився в будинок до дівчат, де запропонував Даші випити з ним какао, а потім вручив заповітну троянду.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще
Нагадаємо, після третього ефіру дев'ятого сезону романтичного реаліті "Холостяк" красень Микита Добринін відправив додому одразу трьох дівчат. Проект після розмови залишили Юля, Кароліна та Ліля

Як повідомляв портал Знай.ua, не всі шоу закінчуються хепі-ендом. Роза Герц, учасниця шостого сезоня теле-шоу " Холостяк " з Єгором Кридом приголомшила свою публіку.

Також Знай.ua писав про те, що екс-холотяк, грузинська зірка Іраклі Макацарія показав у соцмережі весілля. Судячи по знімку, свято проходило за грузинськими традиціями, і всі гості повдягались в національні вбрання.