Ольга Меганська – солістка групи "ВІА Гра", яка прийшла на зміну Міші Романовій. Приваблива шатенка модельної зовнішності відповідає критеріям і параметрам, за якими продюсери підбирали попередніх учасниць культового колективу. У Ольги бездоганна фігура, обличчя, яке запам'ятовується, з захопливим поглядом і яскраво виражена сексуальність. Дівчина часто радує шанувальників в мережі новими спокусливими фото, і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга Меганська опублікувала чуттєве фото, на якому вона позує у вишуканій сукні. Співачка зображена на сходинках як би знизу в верх. На ній довге фіолетово-блискуче плаття з пікантним розрізом на нозі. А на її ногах видно чорні босоніжки на шпильці. Волосся дівчини розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Ольга Меганська розповіла про свій перший концерті у складі "ВІА Гри". "Спасибі всім, хто нагадав, що рік тому був мій перший концерт у складі групи #Віагра. Справа була в Тбілісі, і я вперше опинилася в номері з ТАКИМ виглядом. Швидко летить час... І привітайте мене, тільки що здала теорію в автошколі! Найжахливішою темою здалася "проїзд перехресть". Ph @yuli_ezepova", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери буквально завалили зірку своїми питаннями про курси в автошколі, але й не забували писати компліменти образу співачки. А інші почали вітати Ольгу з річницею у "ВІА Грі". "Я цей день і емоції на все життя запам'ятав", "Оля, ви дуже гарна!", "Вітаю Оля. Ти ідеально вписалася в групу і хочеться відзначити плаття, воно чудове", "Вітаємо! Круто! Які відчуття були від першого концерту?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, гаряча брюнетка з "ВІА Гри" завела Instagram мереживною білизною.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меладзе розповів про долю нової ВІА Гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.