Популярна українська виконавиця Наталя Могилевська раптово вирішила переїхати. Знаменитість залишає рідний Київ, і відправляється будувати своє життя в першу столицю України - місто Харків.

Про це 43-річна співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За словами Могилевської, переїжджає вона через нові проекти. Зокрема, артистка нещодавно відкрила в Харкові філію своєї талант-школи. Крім того, співачка є учасником "Слобожанської Ліги сміху" (підрозділ "Чемпіонату України по гумору "Ліга сміху").

Знаменитість заспокоїла шанувальників, які встигли перехвилюватися через несподівану новину. Її переїзд - тимчасовий. Вона пообіцяла незабаром повернутися в Київ.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я вирішила переїхати в Харків на деякий час. Через непереборне тяжіння :) вранці я буду з дітьми філії моєї дитячої талант-школи на Полтавському шляху, яка нещодавно відкрилася, а вечорами - на Слобожанській Лізі Сміху. Вчора я провела приголомшливий вечір, і тепер у мене є дві "мої" команди. Повірте, мені самій цікаво, що з цього вийде". Наталя Могилевська

Могилевська на початку творчого шляху
Могилевська на початку творчого шляху

Нагадаємо, що відома українська співачка Наталія Могилевська під час виступу в Мелітополі вирішила спробувати розшукати родичів.

Варто відзначити, що під час однієї з пауз вона звернулася до залу і розповіла, що розшукує родичів. Співачка зазначила, що її мати Ніна Петрівна Панайотова родом з болгарського села біля Мелітополя.

Могилевська інтимне фото
Могилевська інтимне фото

Раніше ми писали, що відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася важливим досягненням. Як виявилося, на сторінку Наташі в Instagram підписалися вже 900 тисяч фоловерів, і скоро їх буде мільйон.

Як повідомляв "Знай.uа", Могилевська в дивному вбранні розважилася з молодим хлопцем прямо на сцені.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".